Com escollir un bon allotjament web

Hosting web

L’allotjament web és l’espai fisic (Servidor) on pujarem els arxius que conformen la web. És important escollir un bon allotjament ja que serà el que ens permetrà que la web estigui sempre online i disponible per als nostres clients i usuaris. Segueix llegin i t’explicaré com escollir el millor allotjament web per al teu projecte.

Que cal tenir en compte a l’hora d’escollir un allotjament web?

  1. Espai web: És l’espai disponible per allotjar fitxers i es medeix en Mb (megabytes).
  2. Transferència mensual: Cada vegada que algú visita la teva pàgina web, aquesta necessita carregar textos, gràfics i altres arxius. Totes aquestes dades son transferides per internet des del teu servidor fins al navegador de l’usuari. La transferència és el total de dades que necessiten ser transportades mensualment.
  3. Disponibilitat: És la mitjana de temps que el servidor estara online i per tant la web funcionant. La majoria d’empreses asseguren un 99,9% de temps online pero en realitat no sempre és així. Per això serà important comptar amb un bon servei tècnic com veurem més endavant.
  4. Velocitat de transferència: És la velocitat a la que el nostre servidor enviarà les pàgines web a l’usuari. Evidentment, quant més alta millor.
  5. Seguretat: Cal que el servidor disposi d’una bona seguretat per tal que els nostres fitxers i sobretot bases de dades estiguin a bon resguard. És important també que el nostre servei tècnic el mantingui actualitzat i li realitzi un bon manteniment per mantenir el seu rendiment.
  6. Suport tècnic: Aquest és des de la meva experiència el punt més important a tenir en compte. El més important quan tens un problema amb la teva web és que es resolgui ràpid. Per tant, cal tenir molt en compte la velocitat de resposta del teu proveïdor, els horaris d’atenció i les formes de contacte de les que disposa.

¿Quina és la millor empresa d’allotjament web?

En els anys que porto creant pàgines web, pero sort o per desgràcia, he provat infinitat d’empreses d’allotjament web. Actualment només treballo i recomano a tothom Raiola Networks. Tots els meus projectes personals així com les webs dels meus clients es troben allotjades amb ells.

En altres aspectes d’una web, et podría dir que es qüestió de gustos, si parlem d’allotjament web, no. És qüestió de servei i confiança i en aquest aspecte no he trobat res millor que els nois de Raiola. El seu hosting és inmmillorable.

Ofereixen servidors amb unes característiques inmillorables a un preu més que competitiu (pots contractar el teu allotjament des de 2,95€/mes). Però per damunt de tot, ofereixen un tracte al client i sobretot un servei tècnic que no es pot comparar amb cap altra empresa que jo hagi probat.

A més a més, organitzen concursos com el de Raiola manda y no el panda

Per mi, el punt més important a l’hora d’escollir un allotjament és el suport tècnic. Avui en día, tothom publicita a la seva web suport tècnic 24/7 pero quan arriba l’hora de la veritat t’adones que potser no era tan bonic com t’ho havien pintat. Jo he parlat amb tècnics de Raiola per solucionar incidencies a totes hores, sempre hi són. Tinc tickets de suport oberts entre setmana en hores intempestives (2-3 de la matinada) i m’han solucionat el problema al moment. I això, amics meus, us asseguro que no es pot pagar en diners, sobretot, quan el teu negoci depèn en major o menor mesura de la teva web.

Millor allotjament web

Necessites ajuda per escollir o configurar el teu allotjament? Contacta’m i et donaré un cop de mà.

Leave a Reply