Estreno web!

Lavawebs desenvolupament web, programació i seo

Després de mesos deixant el projecte aparcat per falta de temps per fi puc estrenar la web. Ja ho diu la dita: A cal sabater, sabates de paper.  La veritat és que es feia difícil explicar a la gent que em dedico a fer pàgines web i aplicacions sense ni tan sols tenir la meva acabada. Si bé és cert que encara queden alguns apartats per acabar, estic treballant per acabar-los en els propers dies i ja deixar-la acabada al 100%.

Amb una estructura fàcil i clara, la nova pàgina web de LavaWebs incorpora una gran quantitat d’informació sobre tots els meus serveis. Les pàgines de contingut expliquen amb detall els serveis de disseny i desenvolupament web, programació d’aplicacions i marketing online que ofereixo, així com també d’altres serveis vinculats, com els comerços online, el registre de dominis i l’allotjament en servidors.

La web funciona sobre una instal·lació de WordPress, el gestor de continguts (CMS) de Codi Obert per excelència amb un disseny desenvolupat a mida i acabat de rematar amb algunes funcionalitats programades a mida (PHP i Javascript) que em permetran actualitzar-la més facilment.

Serveixi també aquesta entrada per estrenar el blog, on regularment aniré publicant articles relacionats amb el desenvolupament web. Novetats, tutorials, guies, eines, qualsevol cosa que ajudi a fer la vida online una mica més fàcil per tots.

Fins aviat!

Leave a Reply